Alle landen

Beyond Borders
https://www.beyondborders.be

Het origineelste avontuurlijk reisaanbod uit Europa, daar staan we bij Beyond Borders voor. Onze Robinson-reis ,Het Eiland, mollenreis .Wie is de Saboteur, Expeditie Noord in duo en een roadtrip met ruim 100 avonturiers zetten ons reisbureau op de kaart; ondertussen is ons aanbod heel erg uitgebreid maar zijn we onze visie niet uit het oog verloren: op en top avontuur beleven aan de scherpst mogelijke tarieven op de markt. Dat kan een 4x4 roadtrip dwars door IJsland of Afrika zijn; maar even goed Australia, Nieuw-Zeeland en Lapland aan onze On a Budget formules. Ontdek ons aanbod verder op deze leuke beurs en online op www.beyondborders.be!

No items found.
Stand info:
Primate Link Safaris
http://www.primatelinksafaris.com

*PRIMATE LINK SAFARIS* Your gateway to Uganda and Rwanda primate, game and bird safaris! *Destinations:* Uganda and Rwanda -Lands of Gorillas! *Product Range:* . Gorilla trekking . Chimp trekking . Bird watching . Big Five game safaris . Cultural tours . Sport fishing . Hotel and lodge reservations . Meetings and Incentives *Best seller:* Best of Uganda-12 days, Primate Safari-10 days, Gorillas in the Mist-5 days and 22 days discover Uganda *Book Now!* Website: www.primatelinksafaris.com Telephone: +256 392 177 544 / +256 772 387 175

Uganda
Kenya
Tanzania
Stand info:
Quetzal Travel
http://www.quetzaltravel.nl

Reizen met Quetzal Travel is een persoonlijke belevenis. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van individuele maatwerkreizen naar Belize, Costa Rica, Ecuador en de Galapagoseilanden. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld. Wij weten uw persoonlijke reiswensen te vertalen in een onvergetelijke reis op maat naar landen waar onze passie ligt, met een zeer persoonlijke aanpak, uitstekende service en begeleiding. Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Travelling Apart Together Ons gevarieerde aanbod is uitgebreid met een unieke reisformule waarbij u met uw gezin individueel rijdt met uw eigen 4WD in Costa Rica, terwijl maximaal 4 andere gezinnen gelijktijdig exact dezelfde avontuurlijke rondreis beleven. De voordelen van een individuele rondreis gecombineerd met de voordelen van een groepsreis! Quetzal Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Graag tot ziens in onze stand!

Ecuador
Costa Rica
Stand info:
Avila Reizen
http://www.avilareizen.nl

Bij Avila Reizen staat de beleving centraal. Het voordeel van een reis op maat is dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn en dat u alles in kunt vullen zoals u dat wilt. Wij zijn u daarbij graag behulpzaam met een persoonlijk en tegelijkertijd professioneel advies dat is gebaseerd op onze eigen ervaringen en een diepgaande kennis van de bestemmingen.

No items found.
Stand info:
No results found...