Noord- en Zuid-Amerika

Reset All
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Better Places
http://www.betterplaces.nl

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Azie, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je jouw individuele rondreis samen, 100% op maat. Zo wordt jouw reis super origineel! Onze lokale specialisten kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Zij laten je graag kennis maken met de lokale bevolking. Onze lokale reisspecialisten hebben ook veel ervaring in het samenstellen van familiereizen. Belangrijke bestemmingen voor ons binnen Europa zijn: Montenegro Slovenie Kroatie Spanje Sicilie Zweden Albanie Roemenie Bulgarije In Afrika zijn de volgende bestemmingen het meest belangrijk voor ons: Madagaskar Tanzania Marokko In latijns amerika zijn voor ons het meest relevant: Colombia Costa Rica Cuba Suriname In Azie zijn deze bestemmingen het meest relevant: Indonesie Jordanie Sri Lanka Bhutan Nepal

Montenegro
Madagascar
Colombia
Stand info:
Condor Travels
http://www.condortravels.nl

Condor Travels is gespecialiseerd in selfdrive reizen in Latijns-Amerika. Al onze reizen worden op maat gemaakt. Zelf rijden over verharde en onverharde wegen is een avontuur dat vaak tot de verbeelding spreekt en naar onze mening is zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Heerlijk om alle vrijheid te hebben en te kunnen stoppen waar en wanneer je maar wilt! Condor Travels stelt selfdrive reizen samen in Argentinie, Chili, Peru, Ecuador, Colombia, Bolivia en Cuba. Wij kunnen ook reizen met prive chauffeur aanbieden!

Chile
Peru
Argentina
Stand info:
pavilion B
KARAKOLES 4X4 TRAVELCOLOMBIA
https://www.karakoles4x4.com

Experience Colombia: Up close, flexible and safe – with Karakoles Colombia trip with adventure guarantee: Experience freedom, breathtaking nature and the fascination of Colombia with our 4x4 off-road vehicles including roof tent. True to the motto "Camp and Drive" you will discover crazy places on your adventure trip and have your accommodation right with you: Our Roof Top tents offer enough space and comfort for up to 4 people on your round trip in Colombia and are equipped with the most necessary camping orientation for your adventure. Be independent and flexible with our vehicles and experience the country and its people up close on your trip through Colombia. "Best in Travel 2023": Lonely Planet has awarded the Colombian national parks - a "must for every nature lover". Experience it yourself!

Colombia
Stand info:
T14
Mango Travel
http://www.mangotravel.nl

Mango Travel is de specialist voor maatwerk-reizen naar Azie, Peru, Bolivia en Marokko. Bij ons ben je geen toerist, maar een reiziger die een onvergetelijke reisbeleving zoekt.Ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking, de bijzondere cultuur en de schoonheid van de natuur in onze landen. Jij vertelt ons wat je leuk vindt en wij vertalen dit in een droomreis met karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. Wij leveren echt maatwerk naar landen waar onze passie ligt, met zeer persoonlijke aanpak, comfort, uitstekende service en begeleiding. Kom langs op de beurs en maak een praatje onder het genot van een kop koffie of thee. Wij zijn heel benieuwd naar jouw reisplannen en helpen je graag.

China
Nepal
Peru
Stand info:
7
MiraMundo Travel
https://www.miramundotravel.com

De reis expert in Colombia! MiraMundo Travel maakt op maat gemaakte rondreizen door Colombia, op basis van uw interesses. In mooie karakteristieke accommodaties, kennismaking met de lokale cultuur en veel natuur. De diversiteit van Colombia is indrukwekkend, in een land kunt u berglandschappen, jungle, woestijn, grote steden, Caribische en Pacifische kust, verschillende culturen, veel muziek en unieke flora en fauna meemaken. De vriendelijke en gezellige Colombianen maken uw reis compleet. We zijn gevestigd in Colombia en daardoor altijd op de hoogte van het laatste aanbod. We staan voor persoonlijke attentie en met ons gaat u goed verzorgd op reis!

Colombia
Stand info:
T06
Quetzal Travel
http://www.quetzaltravel.nl

Reizen met Quetzal Travel is een persoonlijke belevenis. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van individuele maatwerkreizen naar Belize, Costa Rica, Ecuador en de Galapagoseilanden. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld. Wij weten uw persoonlijke reiswensen te vertalen in een onvergetelijke reis op maat naar landen waar onze passie ligt, met een zeer persoonlijke aanpak, uitstekende service en begeleiding. Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Travelling Apart Together Ons gevarieerde aanbod is uitgebreid met een unieke reisformule waarbij u met uw gezin individueel rijdt met uw eigen 4WD in Costa Rica, terwijl maximaal 4 andere gezinnen gelijktijdig exact dezelfde avontuurlijke rondreis beleven. De voordelen van een individuele rondreis gecombineerd met de voordelen van een groepsreis! Quetzal Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Graag tot ziens in onze stand!

Ecuador
Costa Rica
Belize
Stand info:
pavillon C
Rebecca Adventure Travel
https://rebeccaadventuretravel.com/

Rebecca Adventure Travel gives you the unique opportunity to see Ecuador’s Mainland and The Galapagos Islands, Peru, and Colombia through local eyes. You are invited to discover with us the hidden treasures of South America!

Ecuador
Peru
Colombia
Stand info:
T03
Suriname Rondreizen
https://suriname-rondreizen.nl

Ontdek het echte Suriname Op slechts negen uur vliegen is één van de mooiste plekken van Zuid Amerika te vinden Suriname. De hoofdstad Paramaribo heeft tal van bezienswaardigheden. Andere hoogtepunten zijn de ongerepte flora en fauna en de cultuur van inheemse stammen. Er valt ook veel te beleven in het Amazone-regenwoud, dat een grote diversiteit aan exotische bewoners herbergt. Suriname leer je pas écht kennen in contact met de lokale bevolking. Zij zijn trots op hun land en nemen je graag mee in wat het te bieden heeft. Met die reden werken wij samen met deze lokalen, die als Nederlandstalige gids alles kunnen vertellen over de diverse keuken, talen, religie en multiculturele samenleving. Garantie voor een onvergetelijke vakantie Met ruim 20 jaar ervaring in rondreizen Suriname, zie je dat het ecotoerisme in opkomst is, voor het behoud van oude indiaanse culturen en het regenwoud. Al onze rondreizen worden op maat gemaakt, voor zowel kleine groepen als groepen van vier tot twaalf personen. Tijdsduur van de reizen variëren van 8 tot en met 26 dagen. Alles onder professionele begeleiding van Schiphol naar Suriname en vice versa. Onmogelijkheden worden uitgevoerd; wonderen duren iets langer.

Suriname
Stand info:
# T01
No results found...