Europa

Reset All
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Beyond Borders
https://www.beyondborders.be

Het origineelste avontuurlijk reisaanbod uit Europa, daar staan we bij Beyond Borders voor. Onze Robinson-reis ,Het Eiland, mollenreis .Wie is de Saboteur, Expeditie Noord in duo en een roadtrip met ruim 100 avonturiers zetten ons reisbureau op de kaart; ondertussen is ons aanbod heel erg uitgebreid maar zijn we onze visie niet uit het oog verloren: op en top avontuur beleven aan de scherpst mogelijke tarieven op de markt. Dat kan een 4x4 roadtrip dwars door IJsland of Afrika zijn; maar even goed Australia, Nieuw-Zeeland en Lapland aan onze On a Budget formules. Ontdek ons aanbod verder op deze leuke beurs en online op www.beyondborders.be!

Iceland
New Zealand
Australia
Stand info:
Cape Tracks
https://www.capetracks.nl

Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om deze passie te delen en door te geven aan iedereen die ook prachtige bestemmingen wil ontdekken. Cape Tracks is de specialist in op maat gemaakte reizen naar Noord-Europa, de poolgebieden en Zuidelijk Afrika. Uw reis is daardoor uniek en net iets anders dan alle andere reizen. Zo uniek als een vingerafdruk, zo echt als onze locals en zo waanzinnig eigen als de ongerepte natuur die op u wacht. Reizen bij ons is avontuurlijk genieten en ultiem beleven. Belevenissen die uw leven lang bij blijven. Wilt u die ervaring ook? Just follow our tracks. Want wij weten de weg, de paden die u wilt wandelen. De routes door prachtige gebieden die u wilt ontdekken, maar ook de plekken die u beter over kunt slaan. Wij weten hoe we u veilig op avontuur kunnen laten gaan en die prachtige reis kunnen laten beleven.

Norway
Finland
South Africa
Stand info:
6
Go2Piemonte
https://go2piemonte.com/

Wij zijn Esther Honée en Aad van Opstal. 18 jaar geleden kwamen we voor het eerst in Piemonte. En dat maakte zoveel indruk dat we Piemonte niet meer los gelaten hebben. Aardige mensen, prachtige omgeving, heerlijk klimaat, een walhalla op culinair gebied en geen massatoerisme. In 2009 hebben we er een huis gekocht en in 2015 hebben we ons definitief gevestigd in Piemonte. Zie www.casa-adessie.com In 2015 zijn wij gestart met het verhuren van Ebikes en bieden nu een compleet pakket voor een onvergetelijk verblijf in Piemonte. Wij zijn uw contactpersonen ter plaatse en ontvangen u altijd persoonlijk. U kunt op ons rekenen! Wij bieden onze activiteiten aan via ons in Nederland gevestigde bedrijf:

France
Stand info:
T04
Guiding You

Enthousiaste power ladies die gebeten zijn door cultuur en natuur. Gediplomeerde gidsen, met een meertalig talent. We doorkruisen graag Europa met de nodige challenges. We zijn erkend door Toerisme Vlaanderen en nemen jou graag mee op avontuur! Met Guiding You bieden wij gidsbeurten, met een dosis flexibiliteit vooraf, maar ook "on the spot". En neen, onze tours zijn niet saai. Wij zorgen ervoor dat het volledig op maat is van jouw wensen en dat je een ongelooflijke tijd meemaakt.

Netherlands
Belgium
Denmark
Stand info:
T10
Recargo
https://www.recargo.nl/

Opladen aan de voet van de Spaanse Pyreneeën Zin in opladen, door wandelen en comfortabel ontspannen vanuit één locatie onder de Spaanse zon? En ben je toe aan zuurstof voor hart en ziel? Gun jezelf dan een comfortabele en geheel verzorgde groepswandelreis met Recargo. We bieden je een programma waarin we alle zintuigen prettig willen prikkelen. Ontspanning door inspanning, ruimte en stilte om je heen in de natuur, heerlijk eten en een verrassende veldlunch. Past een individuele reis beter bij jou? Dan bieden wij je ook reizen op maat met talloze opties, waarover we je hier graag meer vertellen.

Spain
Stand info:
T17
No results found...